Prihláška do gildy ( Přijat )
5 posters
Strana 1 z 1
Prihláška do gildy ( Přijat )
Ahoj, měl bych zájem se vratit k Vám, mojí blbostí sem neleavnul a ted toho lituji. kdo me zna ví vetšinu sem draft Hunter BM. profky mam jen skining 375. Alta nemam EQ víte neumím to sem dát takže napíšu nak ve skratce kdo chce muže me videt 4/5 T4 pak nejaky doplnky. je mi 21 ted 24.2 mi bude 22 let wow mužu dat dost času jak nekdo ví senažím se bejt aktivní hodne a pomáhat gilde, viz harq, ten ví snažil sem se mu dost pomáhat. Tak dekuji asi jste tomu venovali pozornost a budu rád když se ozvete Danycz. a Zkušenosti z raidama vím a po pripadne sem ochotnej se to naučit
Danyz- Anonymní
Re: Prihláška do gildy ( Přijat )
No normálně bych byl pro,ale jelikož si byl u nás v guildě,sbíral tu equip a pak leavnul, tak pro nejsem. Ale bránit v návratu ti nebudu, pokud ti to schválí ostatní,za mě zatím neutrální postoj,ani pro ani proti.
Blacik- Poèet pøíspìvkù : 16
Víceméně sdílím Blacíkův názor. Ale: jsi dost aktivní, komunikativní (někdy až moc ), v guildě vcelku nápomocný...takže jsem spíš Pro než Neutral.
Nadočník- Poèet pøíspìvkù : 36
Já osobně nejsem zastánce lidí co jednou odešli a znovu se vrátí, ale jak se říká, každý by měl dostat druhou šanci. Sem tedy pro
Goblinzen- Poèet pøíspìvkù : 19
hehe..mě je to fuk kde jsi chodil a co jsi dělal jen se pozastavuju nad tím že když jsi byl solo tak se nevatahuješ sám mezi poljakmi ,ja tu sem proto protože chci dělat ty progressy ,jestli chceš honit eq tak jdi nekam do velkých guild .
Cruel- Poèet pøíspìvkù : 1
Já sice pořád nějak nechápu proč jsi leavnul z guildy, ale dost si mi pomohl s expenim, takže za mě PRO
harq- Poèet pøíspìvkù : 8
Většina pro, uzavírám, přijat.
Nadočník- Poèet pøíspìvkù : 36
Similar topics
» Prihláška-Fixik ( Přijat )
» Přihláška do guildy ( Přijat )
» Rozaly (rogue) - příhláška ( Přijat )
» Přihláška - Paladin, Retribution (Přijat)
» Saskiaxqt - Přihláška do Guildy (Přijat )
» Přihláška do guildy ( Přijat )
» Rozaly (rogue) - příhláška ( Přijat )
» Přihláška - Paladin, Retribution (Přijat)
» Saskiaxqt - Přihláška do Guildy (Přijat )
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: