Rozaly (rogue) - příhláška ( Přijat )
4 posters
Strana 1 z 1
Rozaly (rogue) - příhláška ( Přijat )
Zdravím všechny,
rád bych se stal členem vaší guildy! Je mi 22 let, jsem z Prahy.
Wowko hraju s přestávkami 7 let. Začínal jsem na TBC na serveru czechwow.net, později jsme jako guilda přešli na twinstar.cz
Zkušenosti mam spíše s PvP, jediné co jsem opravdu progresoval byl Naxxarmas na Wotlk.
Na PvE mě nelákal nejvíc equip, ale legrace s lidma v raidech.. zábava celkově. Proto tu hru vlastně hrajeme ne? :-) A přesně tohle bych chtěl ještě jednou zažít..
Zlaté školní časy, kdy byl čas od pěti do půlnoci jsou ty tam. Z práce se vracím okolo půl jedenácté večer. (snad tam nebudu věčně ) Naštěstí je sem tam taky volno.
Vaší guildu mi doporučil Sqish, kterému jsem před dvěma týdny doporučil tento server sice nemám jeho PvE "minulost", ale v raidu dělám co se mi řekne a to se snad taky počítá..
díky za zvážení, Rozaly
rád bych se stal členem vaší guildy! Je mi 22 let, jsem z Prahy.
Wowko hraju s přestávkami 7 let. Začínal jsem na TBC na serveru czechwow.net, později jsme jako guilda přešli na twinstar.cz
Zkušenosti mam spíše s PvP, jediné co jsem opravdu progresoval byl Naxxarmas na Wotlk.
Na PvE mě nelákal nejvíc equip, ale legrace s lidma v raidech.. zábava celkově. Proto tu hru vlastně hrajeme ne? :-) A přesně tohle bych chtěl ještě jednou zažít..
Zlaté školní časy, kdy byl čas od pěti do půlnoci jsou ty tam. Z práce se vracím okolo půl jedenácté večer. (snad tam nebudu věčně ) Naštěstí je sem tam taky volno.
Vaší guildu mi doporučil Sqish, kterému jsem před dvěma týdny doporučil tento server sice nemám jeho PvE "minulost", ale v raidu dělám co se mi řekne a to se snad taky počítá..
díky za zvážení, Rozaly
Rozaly- Anonymní
Re: Rozaly (rogue) - příhláška ( Přijat )
Potřebujeme lidi a člověk, kterého to baví a komunikuje se vždy hodí.
Za mě PRO
Za mě PRO
Sqish- Anonymní
Kvalitní přihláška a schopné lidi potřebujeme,za mě PRO.
Blacik- Poèet pøíspìvkù : 16
Nadočník- Poèet pøíspìvkù : 36
Nemůuž nic než souhlasit... [b]PRo[/b]
Goblinzen- Poèet pøíspìvkù : 19
Similar topics
» Rogue S4/S2 (Přijat)
» rogue - combat , eng + mining , nick Darrkana (Přijat)
» Prihláška-Fixik ( Přijat )
» Přihláška do guildy ( Přijat )
» Prihláška do gildy ( Přijat )
» rogue - combat , eng + mining , nick Darrkana (Přijat)
» Prihláška-Fixik ( Přijat )
» Přihláška do guildy ( Přijat )
» Prihláška do gildy ( Přijat )
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: