Amanare
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rozaly (rogue) - příhláška ( Přijat )

4 posters

Goto down

Rozaly (rogue) - příhláška ( Přijat ) Empty Rozaly (rogue) - příhláška ( Přijat )

Příspěvek pro Rozaly Tue Feb 24, 2015 11:08 pm

Zdravím všechny,

rád bych se stal členem vaší guildy! Je mi 22 let, jsem z Prahy.

Wowko hraju s přestávkami 7 let. Začínal jsem na TBC na serveru czechwow.net, později jsme jako guilda přešli na twinstar.cz
Zkušenosti mam spíše s PvP, jediné co jsem opravdu progresoval byl Naxxarmas na Wotlk.

Na PvE mě nelákal nejvíc equip, ale legrace s lidma v raidech.. zábava celkově. Proto tu hru vlastně hrajeme ne? :-) A přesně tohle bych chtěl ještě jednou zažít..

Zlaté školní časy, kdy byl čas od pěti do půlnoci jsou ty tam. Z práce se vracím okolo půl jedenácté večer. (snad tam nebudu věčně Smile ) Naštěstí je sem tam taky volno.

Vaší guildu mi doporučil Sqish, kterému jsem před dvěma týdny doporučil tento server Very Happy sice nemám jeho PvE "minulost", ale v raidu dělám co se mi řekne Smile a to se snad taky počítá..

díky za zvážení, Rozaly

Rozaly
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Rozaly (rogue) - příhláška ( Přijat ) Empty Re: Rozaly (rogue) - příhláška ( Přijat )

Příspěvek pro Sqish Tue Feb 24, 2015 11:37 pm

Potřebujeme lidi a člověk, kterého to baví a komunikuje se vždy hodí.
Za mě PRO

Sqish
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Rozaly (rogue) - příhláška ( Přijat ) Empty Re: Rozaly (rogue) - příhláška ( Přijat )

Příspěvek pro Blacik Wed Feb 25, 2015 9:43 am

Kvalitní přihláška a schopné lidi potřebujeme,za mě PRO.

Blacik

Poèet pøíspìvkù : 16

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nadočník Wed Feb 25, 2015 10:07 am

Taky Pro.

Nadočník

Poèet pøíspìvkù : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goblinzen Wed Feb 25, 2015 5:35 pm

Nemůuž nic než souhlasit... [b]PRo[/b] Smile

Goblinzen

Poèet pøíspìvkù : 19

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Admin Wed Mar 04, 2015 9:19 pm

Přijat. Lock

Admin
Admin

Poèet pøíspìvkù : 19

https://amanare.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: