Struma, 70, feral druid, (Přijat )
5 posters
Strana 1 z 1
Struma, 70, feral druid, (Přijat )
2.) nedávno doexpená 70 + 1x T4 (nový členovia nemôžu 7dní pridávať linky... inak by som sem dal link na armory...)
3.) Alty zatial ziadny, offspec pojdem asi PVP resto. Potom si plánujem spravit mága.
4.) Hral som na Mystiqu, Twinstare a tu na HellGrounde, datadisky som hral TBC a WotLK a taktík zatial ovládam málo, v guilde som maximálne pracoval ako skladník v banke.
5.) 26r.; podla vytaženia v práci, skole a na tréningoch sa tu objavím priblizne 1krát za dva týzdne (ked uz tu budem tak som schopný hrat aj pól dna...), ak sa podarí tak aj castejsie; inak mám rád hudbu, sport a rád si cítam fantasy knizky.
3.) Alty zatial ziadny, offspec pojdem asi PVP resto. Potom si plánujem spravit mága.
4.) Hral som na Mystiqu, Twinstare a tu na HellGrounde, datadisky som hral TBC a WotLK a taktík zatial ovládam málo, v guilde som maximálne pracoval ako skladník v banke.
5.) 26r.; podla vytaženia v práci, skole a na tréningoch sa tu objavím priblizne 1krát za dva týzdne (ked uz tu budem tak som schopný hrat aj pól dna...), ak sa podarí tak aj castejsie; inak mám rád hudbu, sport a rád si cítam fantasy knizky.
Struma- Poèet pøíspìvkù : 1
Re: Struma, 70, feral druid, (Přijat )
Taky mám rád hudbu, sport, a čtu...číst umím... pěkná přihláška, PRO.
Nadočník- Poèet pøíspìvkù : 36
Re: Struma, 70, feral druid, (Přijat )
sa tu objavím priblizne 1krát za dva týzdne - to jako vážně?
LumpiQ- Poèet pøíspìvkù : 15
Similar topics
» Rogue S4/S2 (Přijat)
» Cement T5/T6 (Přijat)
» Cement T5/T6 ( Přijat )
» Prihláška-Fixik ( Přijat )
» Přihláška do guildy ( Přijat )
» Cement T5/T6 (Přijat)
» Cement T5/T6 ( Přijat )
» Prihláška-Fixik ( Přijat )
» Přihláška do guildy ( Přijat )
Strana 1 z 1